Vil du bidra til å skape tidenes beste Studentuke?

frivillig_poster

Frivilligarbeid er selve drivkraften bak StudentUKA . Derfor ønsker vi at flest mulig skal bli med på sirkuset, og at nettopp DU skal melde deg som frivillig! Oppgaver innebærer alt fra opprigg til ordensvakt og avhenger av sted og arrangementet man har i oppgave å forberede til.
Det viktigste for oss i StudentUKA er å skape et godt miljø for alle frivillige.

Frivilligarbeid skal være givende, sosialt og ikke minst lærerikt! Vi vil derfor arrangere sosiale tiltak og egne fester for alle som melder seg frivillig slik at alle kan stifte nye bekjentskap og kanskje til og med få venner for livet. I tillegg til dette får alle frivillige diverse goder under StudentUKA som f.eks gjestelisteplass på valgt konsert, slippe gjennom køen på Driv, goodie-bag m.m.

Meld deg som frivillig i dag!

Meld deg som Frivillig for UKA19

Du vil motta informasjon for å bli Frivillig under StudentUKA i Tromsø, Februar 2019

Din epost addresse vil ikke bli distribuert. Du kan melde deg av meldingslista til enhver tid.

Bar & Kafè

Om du liker å mikse drinker, snakke med nye mennesker og smile og ha det gøy, er dette gruppen for deg! Studenthuset Driv har hele fire barer på huset og vi trenger derfor frivillige til å bemanne disse under StudentUKAs arrangementer. Driv er kjent for å ha et høyt nivå på baren og du får gratis opplæring i regi av Drivs egen bargruppe. Du får med andre ord en særdeles gylden mulighet til å bli en dyktig bartender! Om du har erfaring i bar og spritbar fra før, er dette et pluss, men aldeles ikke et krav, og alle er velkomne uansett erfaring.

Rigg

Rigg har ansvaret for å legge til rette for arrangementer som skal avholdes i StudentUKA, det være seg konserter eller foredrag. Gruppa fungerer som teknikere og rigger og komplette scener og setter opp artistenes utstyr. Har du kveilet en kabel eller slått på en lysbryter har du kompetansen som kreves til å bli med i denne gruppa!

Orden og Sikkerhet

Er du bestemt og har evne til å holde orden rundt deg, passer orden og sikkerhetsgruppa deg ypperlig! Ordensgruppa har bruk for alle typer, og alle – uansett om du er mann eller kvinne – kan fungere som ordensvakter. Ordensvaktene har som ansvar å ivareta sikkerheten til gjester og frivillige, og at alkoholen nytes på en forsvarlig måte. Ordensvaktene hjelper til i alle situasjoner der det trengs og har derfor varierte arbeidsoppgaver. Driv stiller med opplæringen som trengs. Du må kunne snakke norsk, ha ren vandel hos politiet og være ansvarsfull.

PR og Reklame

For at StudentUKA skal bli en suksess er den avhengig av å bli sett av flest mulig! Derfor trenger vi engasjerte mennesker som liker å jobbe med PR og reklame, og som ønsker å vise UKA for den fantastiske happeningen den er!

Supermann!

Hvis du ikke har noen spesielle ønsker trenger vi fortsatt ditt gode humør, pågangsmot og villighet til å ta i et tak. Supermenn (eller kvinner) kan brukes til absolutt alt som måtte gjøres, om dette skulle være et sosialt arbeid som å stå på stand og hjelpe oss i arbeidet med å promotere UKA, eller praktisk arbeid som å henge opp plakater og bære annet materiell. Det er alltid noe som kan gjøres, og en supermann stiller opp der det trengs!

Design

De frivillige på design hjelper oss å utforme og dekorere til temakvelder som avholdes på Driv under UKA. Savner du de flotte dagene i Kunst og Håndtverk faget på ungdomsskolen er dette den perfekte gruppen for deg!

Frivillige til LilleUKA

UKA trenger også frivillige til arrangementer under LilleUKA den 9. og 10. februar. LilleUKA er et arrangement i samarbeid med studentbarnehagene som sikter på å gi et tilbud til de små og deres foreldre, vise de små rundt på Universitetsområdet og setter stemningen for resten av UKA. LilleUKA trenger også frivillige til å hjelpe til med blant rigg, design, vertskap og supermenn som er villig til å ta i et tak!

Krav til de frivillige
  • Du må være over 18 år.
  • Du må jobbe mellom 16 og 24 timer, fordelt på 2 eller 3 vakter avhengig av når du jobber.
  • Du må møte på jobb presis og i edru tilstand.
  • Du må jobbe på de tidpunktene det er mest hensiktsmessig for StudentUKA.